Ai fost dezabonat de la newsletterul DirectRomania.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul DirectRomania.ro! ÎNCHIDE

Hotel DADA Termal, Calimanesti Caciulata - 3 stele

Caută
Sună la 0743 807 678 | 0743 807 678

Str. Str. Pinilor nr.6, Calimanesti Caciulata Vezi pe Hartă Vezi street view

Descriere

Hotel Dada Termal 3* este situat la doar 300 de metri de parcul acvatic Cozia, oferind astfel acces ușor la această atracție turistică. Iată mai multe detalii despre facilitățile hotelului:

Piscină în aer liber: Hotelul dispune de o piscină în aer liber, unde oaspeții se pot relaxa și se pot răcori în timpul zilelor calde. Piscina este un loc ideal pentru a petrece timpul liber și pentru a vă bucura de soare și apă.
Zonă de zi în recepție: Recepția hotelului are un spațiu generos destinat oaspeților, unde puteți găsi o canapea confortabilă, fotolii și un mic spațiu de joacă pentru copii. Acesta este un loc potrivit pentru relaxare și socializare în interiorul hotelului.

Terasă exterioară: Direct din zona recepției, se poate accesa terasa exterioară a hotelului, care se întinde până la zona de plajă și piscină. Aici puteți petrece momente plăcute în aer liber, savurând băuturi răcoritoare și admirând peisajul înconjurător.

Hotelul Dada Termal 3* oferă astfel facilități variate pentru oaspeți, inclusiv o piscină în aer liber, centru de wellness și spa, grădină și o zonă de zi confortabilă în recepție. Toate acestea contribuie la o experiență plăcută și relaxantă pe durata șederii dumneavoastră.
Află mai multe

SPA Hotel DADA Termal

Centrul SPA al hotelului dispune de facilități excelente pentru relaxare și revitalizare. Iată mai multe detalii despre acestea:

Piscină cu apă geotermală: Hotelul oferă o piscină exterioară cu apă geotermală, care este deschisă în toate anotimpurile. Aceasta este alimentată cu apă geotermală, care are o temperatură de cel puțin 38 de grade Celsius. În funcție de sezon și de preferințele oaspeților, temperatura apei poate fi ajustată pentru a asigura o experiență confortabilă de baie.

Saună uscată: Centrul SPA include și o saună uscată, unde oaspeții se pot relaxa și pot beneficia de efectele benefice asupra sănătății. Sauna uscată contribuie la detoxifierea organismului, îmbunătățirea circulației sanguine și relaxarea mușchilor.

Salon de masaj: Pentru a completa experiența de relaxare, hotelul pune la dispoziție un salon de masaj, unde oaspeții pot beneficia de diferite tipuri de masaj, adaptate nevoilor și preferințelor individuale. Masajele ajută la eliberarea stresului, relaxarea mușchilor și refacerea echilibrului corp-minte.

Acces din exterior și din zona de relaxare: Piscina este accesibilă atât din exterior, pentru cei care doresc să intre direct din zona exterioară a hotelului, cât și din interior, din zona de relaxare sau "plajă interioară", cum este numită. Aceasta oferă o flexibilitate maximă pentru oaspeți în alegerea modului în care doresc să acceseze și să se bucure de piscină.

Centrul SPA al hotelului pune accent pe utilizarea apelor geotermale pentru a oferi o experiență deosebită oaspeților. Piscina cu apă geotermală, saună uscată și salonul de masaj contribuie la relaxare, revigorare și întreținere a stării de bine a oaspeților.
Calimanesti Caciulata

Caciulata Calimanesti, Romania Romania

13 hoteluri

Cazare Caciulata. Stațiunea Călimănești-Căciulata este într-adevăr una dintre cele mai renumite stațiuni balneare din județul Vâlcea, România, și este cunoscută pentru Izvoarele termale, Aerul ușor ionizat negativ, Atracții turistice, Tratamente balneare și wellness. Peisaje naturale: Aproximativ jumătate din suprafața stațiunii este acoperită de păduri de foioase și rășinoase, ceea ce face ca mediul înconjurător să fie extrem de pitoresc și potrivit pentru plimbări sau pentru a vă bucura pur și simplu de frumusețea naturii. Tratament Calimanesti Caciulata. Tratament , Calimanesti Caciulata, Romania. Vezi pe Hartă. Complex Cozia Caciulata, Calimanesti Caciulata .

Inapoi sus Alege o camera