Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul DirectRomania.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul DirectRomania.ro! ÎNCHIDE

Hotel Domogled, Baile Herculane - 3 stele

Caută
Sună la 0743 807 678 | 0743 807 678

Str. Complexelor 2, Baile Herculane Vezi pe Hartă Vezi street view

Descriere

Hotelul Domogled 3* din Băile Herculane este situat  în inima stațiunii. Cu o capacitate de 263 de locuri distribuite în 138 de camere pe 7 etaje, acesta oferă turiștilor diverse facilități pentru a asigura o ședere plăcută.

Facilități și servicii oferite de Hotel Domogled 3*:

Parcare: Oferă turiștilor un loc de parcare pentru a facilita accesul cu autoturismul.

Restaurant: Hotelul dispune de un restaurant unde oaspeții pot savura diverse preparate, fie că sunt specialități locale sau internaționale.

Bar: Un loc potrivit pentru relaxare și socializare, unde oaspeții se pot bucura de băuturi și aperitive.

Bază de tratament: Datorită stațiunii balneare, hotelul poate oferi facilități de tratament și wellness pentru cei interesați să se relaxeze și să beneficieze de proprietățile apelor termale din zonă.

Piscină interioară: O opțiune de recreere și relaxare pentru oaspeți, în special în cazul în care vremea nu permite utilizarea facilităților exterioare.

Internet wireless în spațiile comune: Pentru a satisface nevoile de conectivitate ale oaspeților, hotelul oferă servicii de internet wireless în zonele comune.

Activități de agrement: Hotelul pune la dispoziție facilități precum tenis de masă, darts și biliard pentru cei interesați de activități recreative.

Renovare: Hotelul a fost supus unor lucrări de renovare în anii 2012-2013, ceea ce poate contribui la o experiență mai modernă și confortabilă pentru oaspeți.

Localizat într-un cadru natural frumos, înconjurat de Munții Mehedinți și Munții Cernei, Hotelul Domogled oferă oportunități pentru explorarea peisajului montan și a atracțiilor locale.

Rezervă acum un sejur la Baile Herculane pentru zile pline de distracție și relaxare. O vacanță la Hotel Domogled alături de cei dragi, este alegerea ideală pentru a-ți petrece zilele de concediu. Cu ofertele și reducerile disponibile, vei beneficia de o experiență de neuitat la prețuri avantajoase. Nu uita să rezervi din timp pentru a profita de super ofertele Hotelului Minerva Domogled și de reducerile existente! Așteptăm cu nerăbdare să te primim pentru o vacanță memorabilă într-un cadru pitoresc și relaxant.
Află mai multe

Oferte Speciale

Tratament Balneo Activ - sejur 7 nopți începând cu 1 Iun 2024
De la 1,427 RON
Perioade Tarifare
01-04-2024   -   31-05-2024
01-06-2024   -   30-06-2024
01-07-2024   -   31-08-2024
01-09-2024   -   31-10-2024
01-11-2024   -   22-12-2024

Facilități

  • Bar
  • Bazin interior sulf
  • Curățătorie chimică
  • Grădină
  • Parcare
  • Piscină interioară
  • Restaurant
  • Serviciu de spălătorie
  • Studio de fitness
  • Terasă

Restaurant Hotel Domogled

Restaurant cu o capacitate de 280 de locuri: Oferind un spațiu generos pentru servirea mesei, restaurantul hotelului poate găzdui un număr considerabil de oaspeți, asigurând astfel că aceștia au acces la locuri suficiente în timpul meselor.

Sistem de plată cu chip-card: Faptul că masa se servește pe bază de chip-card aduce un element de eficiență și comoditate pentru oaspeți. Aceasta poate facilita procesul de plată și poate oferi o modalitate sigură și convenabilă de a gestiona cheltuielile legate de masă.

Eliberarea chip-cardului de la recepția hotelului: Faptul că chip-cardul poate fi obținut de la recepția hotelului indică un proces simplu și accesibil pentru oaspeți. Aceștia pot primi cardurile de la recepție la sosire sau în momentul în care doresc să utilizeze serviciile restaurantului.

Bar de zi: În plus față de restaurant, hotelul dispune și de un bar de zi. Aceasta poate fi o opțiune plăcută pentru oaspeți să se relaxeze în timpul zilei sau seara, oferindu-le o gamă variată de băuturi și aperitive într-un ambient mai lejer.

Prin aceste facilități, Hotelul Domogled oferă o experiență completă, acoperind atât aspectele legate de servirea mesei, cât și de relaxare și socializare în cadrul barului de zi.

SPA Hotel Domogled

Baza de tratament a Hotelului Domogled oferă o gamă extinsă de tratamente complexe, sub supravegherea personalului medical, pentru diverse afecțiuni și nevoi de sănătate ale oaspeților. Iată câteva detalii suplimentare despre aceste facilități:

Tipuri de afecțiuni tratate:

Afecțiuni reumatismale inflamatorii (cum ar fi spondilita anchilozantă).
Afecțiuni reumatismale degenerative (spondiloză cervicală, dorsală și lombară).
Afecțiuni reumatismale abarticulare.
Afecțiuni posttraumatice.
Afecțiuni neurologice periferice, inclusiv pareze și paralizii.
Afecțiuni asociate: ginecologice, respiratorii, otorinolaringologice, afecțiuni ale tubului digestiv, dermatologice, cardiovasculare, boli profesionale.
Afecțiuni metabolice și de nutriție.
Proceduri și tratamente disponibile:

Băi cu ape minerale termale sulfuroase și clorurosodice, atât în căzi, cât și în bazine, cu posibilități de kinetoterapie.
Buvete pentru cură internă cu ape minerale.
Instalații de aerosoli și inhalații cu ape minerale.
Electro și hidroterapie.
Săli de gimnastică medicală.
Masaj medical.
Saună umedă/uscata.
Linie anti-ageing.
Capacitatea de tratare zilnică: Baza de tratament are o suprafață de 1182 mp și poate efectua zilnic 1075 proceduri, asigurând astfel o capacitate mare pentru tratarea simultană a unui număr semnificativ de oaspeți.

Este important de subliniat că toate aceste tratamente sunt administrate sub supravegherea atentă a personalului medical, asigurându-se că oaspeții beneficiază de îngrijire adecvată și specializată în funcție de nevoile lor de sănătate.
Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical.
Baile Herculane

Baile Herculane, Romania Romania

5 hoteluri

Băile Herculane (în latină Aqua Herculis, în germană Herkulesbad) este un oraș din județul Caraș-Severin (România), format din localitățile componente Băile Herculane (reședința) și Pecinișca. Are o populație de 5.008 locuitori. Orașul este situat pe Valea Cernei, la 5 km de DN 6 (E70), principala arteră rutieră ce leagă vestul țării de București. Este cea mai veche stațiune turistică din țară și totodată printre cele mai importante și vizitate stațiuni balneare din Romania. Posibilitățile de tratament includ: aerosoli; masaje; electroterapie; kinetoterapie (programe de reabilitare medicală); băi termale în bazin descoperit (cu aburi); spa cu ape sulfuroase și sărate; mofete și cură internă cu ape minerale; instalații de termoterapie cu saună; hidrokinetoterapie în bazine și ștranduri; balneoterapie (împachetări cu nămol sapropelic și parafină); reflexoterapie; crioterapie; acupunctură și alte proceduri. Facilitățile existente în această stațiune permit tratarea rahitismului, reumatismului și osteoporozei; ameliorarea bolilor cardiovasculare și artritice precum și a afecțiunilor neurologice, dermatologice sau pediatrice

Inapoi sus Alege o camera